God stemning under testsvømming God stemning under testsvømming

  17.11.2019 Kl.00:52
Lørdag var det atter en gang testsvømming i Eidsvollhallen, svømmeklubbens eget uformelle svømmestevnet for små og store. 
Mange trosset det utrivelige novemberværet, kjørte seg en tur til Eidsvoll og tok turen inn i varmen. Svømmerne som trener mest svømte 200 meter medley, øvrige utøvere  kunne velge øvelser på 50 og 100 meter. Stevnet ble avsluttet med stafett. Tempoet var rimelig høyt blandt de eldste gutta og antageligvis gikk det igjen utover rekordene fra tidligere tider i bassenget. Hele 6 barn fra svømmeskolen deltok denne lørdagen, 5 debuterte for aller første gang. Testsvømmingen er i bunn og grunn en konkurranse på egne tider og på testsvømming blir ingen diskvalifiserte. Likevel kan noen med tid og stunder få lyst til å delta på stevner andre steder, derfor fikk kursdeltagerene en rask innføring i hvordan konkurransesvømmerne starter. I Eidsvoll svømmeklubb skal det være rom for alle som har lyst til å svømme. Medlemstallet øker igjen, det fikk man en indikasjon på denne lørdagen-stadig nye svømmere med familie gleder styret og trenerne. Svømmere fra 2 klasse på grunnskolen til elever på videregående skole, fra kursdeltager til svømmer som nylig kvalifiserte seg til juniorlandslaget. 

Håper at trenden vedvarer, neste mulighet er klubbstevnet i desember der man håper å se deltagere også fra Masters. Sett av 21 desember. 

Tradisjonen tro var det sosial sammenkomst etter svømmingen, og endelig kunne vi igjen være på ungdomskolen i de nye flotte lokalene der. Frukt og baguetter gikk ned på høykant før høydepunktet med bingo ble gjennomført. Konsentrasjonen var stor og entusiasmen var såpass intens at det ble kjørt hele 2 runder Bingo. 

En stor takk til alle som bidro til at arrangementet kunne gjennomføres. 
Riktig god helg til alle, sees 21 desember