Fredensborglekene Fredensborglekene

  13.01.2019 Kl.23:05
12-13 Januar inviterte Kongstensvømmerne og Sarpsborg IL Svømmegruppa til Fredriksborglekene 2019 i Kongstenhallen. 

Dette var første svømmestevnet på terminlista 2019 for konkurransegruppene sin del, ikke uten grunn. Sesongens store mål nærmer seg - altså LÅMØ, som arrangeres nettopp i Kongstenshallen, og med det fikk svømmerne i helgen en gylden mulighet for å teste bassenget.

Kongstenhallen er nylig pusset opp og har et helt nytt stålbasseng, 25 m langt med 6 baner, ferskvann med temperatur 27 °C. 


I Kongstenhallen er det helt nytt stålbasseng og denne hallen er arena for LÅMØ øst 2019. 


Svømmehallen er nyoppusset, tribuneområdet er romslig og hallen er tilrettelagt for publikum som tenker å oppholde seg der over tid, samt fasitlitert med speakeranlegg og gode arbeidsforhold til arrangør


Søndag morgen - samling på tribunen før oppvarming. 


Marina har tett oppfølging også under oppvarming, her er det tett på med butterflyteknikk


Siesta på klasserommet etter flotte prestasjoner i bassenget lørdag. Klokt å hvile kroppen enten med bok, film eller rett og slett søvn 

Sammen med Larvik svømmeklubb benyttet Eidsvoll svømmeklubb tilbudet om overnatting på Gudeberg skole, med gangavstand til hallen

11 svømmere fra Eidsvoll deltok i helgen. Av disse konkurrerer 6 i LÅMØ-øvelsene og 4 svømmere har allerede kvalifisert seg. 
Sluttresultatet ble totalt 
        17 førsteplasser
          9 andreplasser
         11 tredjeplasser 
Og ikke minst bestemannspremie i årsklasse 2005 og 2006 gutter

Gratulerer alle sammen, og ekstra hyggelig var det at Shawn og Christian ble med😊
 
Dette stevnet ga gode svar etter julens trening og tips om hvordan man kan fortsette den gode fremgangen mot LÅMØ i mars. 
Takk til trener Marina og lagleder Mariann som stilte opp på flatseng sammen med ungdommene, det er sosialt og skaper fellesskap. Det har vært mye latter og fjas i tillegg til "ballspill", film og sosialchat.


Forøvrig takker vi arrangør for et helt fantastisk gjennomført svømmestevne i lyse, fine lokaler.