Dugnad høsten 2019 Dugnad høsten 2019

  04.11.2019 Kl.20:06
Av Svein-Harald Afdal
Grunnet den økonomiske situasjonen i Eidsvoll svømmeklubb har, ser vi oss nødt til å gjennomføre dugnad ved salg av bambus sokker. Dette er pliktig dugnad for deltakerne våre på konkurransepartier og frivillig for de andre gruppene. For konkurransegruppene er det forventet at det selges 5 stk pakker. Vi oppfordrer selvsagt alle våre medlemmer til å bestille i det minste til eget bruk både i Trim, Masters og svømmeskolen. Midlene vi får inn går til å holde trenings- og kursavgifter nede på dagens nivå. Alternativet er å øke disse i 2020. 

Bambus sokkene har en meget høy kvalitet og er behagelig å ha på seg, da dette er bambus gir de også redusert lukt. Sammenlignet med eksempelvis Eton sokker (300kr for to par)

Styret har gitt mulighet for å kunne kjøpe seg fri fra dugnaden for de som deltar på konkurransepartiet, prisen for dette er satt til kr 500,-

For at vi skal kunne bestille opp riktig antall ut i fra hvert enkelt behov (gjør det enklere å selge til familie etc) så trenger vi oversikt hva som ønskes. Vi har 2 valgmuligheter med to forskjellige størrelser og farger. 

Selv om dugnaden inneholder 5 pakker pr familie trenger ikke dette å være en begrensning. Sist runde var det flere som solgte opp mot 30 slike pakker. Det vil være mulig å returnere pakker tilbake til svømmeklubben hvis du har bestilt for mange utover 5 pakker (5 pakker er obligatorisk for K1-K4)

De to produktene vi har valgt er:

1. Pen sokker / Sort / Dame - Herre / 3 par i pakken / Utsalgspris 200,-
2. Ankelsokker     / Sort - Hvit / Dame - Herre / 3 par løse / Utsalgspris 200,-

Vår bestillingsside finner du her