Bærum Open 2019 Bærum Open 2019

  02.12.2019 Kl.00:22
365 utøvere fra 42 svømmeklubber var påmeldt til det tradisjonelle Bærum Open i Nadderudhallen. Bærum Open går over 3 dager og allerede fredag kveld var svømmerne i gang.  

I høst er flere av svømmestevnene på ESK sin terminliste blitt avlyst, så i helgen var svømmerne virkelig motivert for å teste sine ferdigheter. Etter all trening som legges ned hver uke er det inspirerende å se at det gir resultater. De 10 Eidsvollsvømmere som deltok beviste tydelig at høstens treningstimer viser fremgang. Mange personlige rekorder ble satt, Trym svømte perset med drøyt 12 sekunder på 200 meter bryst og 6,25 sekunder på 50 meter bryst. Brages forbedring på nesten 5 sekunder på 50 meter butterfly er også imponerende. I årsklasse 2004 svømmer 4 av Eidsvollgutta og det er artig å se hvordan utøverne drar hverandre frem. Det er god stemning i gruppa om dagen. 
Kort oppsummert etter helgen kan alle våre svømmere skilte med personlige rekorder. Philip og Aiden sørget tilsammen for 5 distanseseire i sine årsklasser.
Gratulerer til alle med helgens prestasjoner, og takk til trener, lagleder og supportere.

Resultatlistene er ikke lagt ut enda, men søk gjerne på distanse her