Og alle testet nye grenser Og alle testet nye grenser

  24.03.2019 Kl.17:13
Nok en Testsvømming er gjennomført i tradisjonell stil lørdag formiddag. Påmeldingsansvarlig Robert kunne melde om 30 påmeldte, både svømmeskole, samtlige konkurransegrupper og Masters var representert. 

Før start instruerte Marina blandt annet stupteknikk for flere av de yngste, mens sekretariatet med Tove Dønnum Jensen og opproper/speaker Birgit rigget seg til. Under innsvømming kunne publikum registrere et basseng fullt av ivrige svømmere og riktig så god stemning.

Stevnetstart var ca klokken 11 og i løpet av en drøy time fikk alle muligheten til å teste seg i individuelle distanser. Testsvømmingen ble som vanlig avsluttet med stafett, der alle som hadde lyst fikk delta. Spesielt fortjener deltagerne på kurs en stor applaus for innsatsen. Det krever litt mot å gjennomføre nye utfordringer.
Ingen blir disket på Testsvømming, alt må nemlig læres og intensjonen er at øvelse gjør mester i trygge lokaler. 

Først yte, så nyte- så også i svømmeklubbens verden!!
Etter svømming og dusj gikk ferden opp til kantina på videregående der kantinegruppen hadde kiosken klar. 

Nyvalgt leder i svømmeklubben informerte om at det nå innføres mulighet for å gi bort/bytte/selge utstyr på testsvømmingen. Alle oppfordres til gjenbruk av utstyr-benytt gjerne "foreldresupport Eidsvoll svømmeklubb" på Facebook som kanal. 
Det er også mulig å kjøpe badehette-kontakt Robert. 

Bingo er særdeles populært i Eidsvoll svømmeklubb og denne lørdagen intet unntak med bingobertene Mariann, Birgit og Mona. 4 lykkelige vinnere ble kåret. 

Mariann minner til slutt om påmelding til årets treningsleir der ALLE er invitert, påmeldingsfrist 25.mars. Ta kontakt ved spørsmål.

Takk til alle som deltok og bidro til et positivt og hyggelig arrangement