Bærum Open 2018 Bærum Open 2018

  03.12.2018 Kl.00:01
I helgen har 13 svømmere fra Eidsvoll deltatt på Bærumsvømmerne sitt tradisjonelle stevne i Nadderudhallen. Over 620 utøver var påmeldt fra 42 ulike svømmeklubber. De som hadde lengst reiseveg denne helgen var den store delegasjonen fra Karasjok.

  

Fredag var satt av til de mer langdryge distansene, 400 m medley og 400 m fri. Distansen regnes kanskje ikke som like publikumsvennlige som kortere sprintdistanser, men er viktige for utøverne i sin utvikling. Gode prestasjoner fra ESK-svømmerne


Marina fornøyd med fredagens langdistansesvømmere

Lørdag og søndag ble delt i 2 med svømmere født 2005 og yngre på formiddagen, 2004 og eldre på ettermiddagen. Lørdag svømte Philip, Shawn og Amund inn til personlige rekorder på alle distanser, i tillegg tok Philip og Amund hver sin distanseseier på henholdsvis 100 m individuell medley og 200 m bryst. Gratulerer til alle de karene 


Amund og Philip

På ettermiddags-økten ble den beste individuelle plasseringen Haakon sin 3 plass på 200 m bryst. Ellers ble det satt 12 personlige rekorder på 22 øvelser. Men mest av alt gledet gjengen seg til stafett (dessverre var det at bare de født senere enn 2004 kunne delta)


En veldig gira gjeng som nok er litt spente på hvordan dette skal gå, men fast bestemt på å yte til de stuper!!

Viktig å strekke ut selv om det "bare" er oppvarming

Helgens største begivenhet var nok for mange Klubbkampen. Den store klubbstafetten – 10 x 50 fri. Hvert stafettlag skulle bestå av 5 jenter og 5 gutter. Stafetten satte i sving lagånden i konkurransegruppene og det var nok noe av motivasjonen til at så mange satte av tid til en Bærumstur en lørdag i desember. På grunn av sykdom var Eidsvoll en av klubbene som søkte dispensasjon til å stille med 4 jenter og 6 gutter. 
Seieren gikk til arrangørklubben med OI og Skjetten på de neste plassene


Eidsvolllaget svømte i første heat og kunne følge spent med fra sidelinjen på hvordan det endelige resultatet ville bli. 


Til tross for det lille handikapet der èn gutt måtte svømme bryst (forøvrig en kjempeetappe av Simon) kom Eidsvoll på en hederlig 5 plass. Ny stafett 2019!!!


Noen av de veldig fine konkurransesvømmerne vi har i Eidsvoll

Søndag var Amund eneste utøver fra Eidsvoll som deltok i første økt, men tro til med 100 prosent personlige rekorder inkludert årsklasseseier på 50 m fri

Ettermiddagens deltagere var 4, også her var konkurranseinstinktet stadig tilstede. 

Gratulerer til alle svømmerne våre med gode prestasjoner. Tusen takk for godt humør, pågangsmot og god underholdning. Det er ekstra hyggelig å kunne være publikum når det er så god stemning. 

Detaljer og resultater ligger som vanlig på medley.livetiming her

En ekstra takk til svømmeklubbens trener Marina som gjør en kjempejobb med våre svømmere, og som har hatt den aller lengste økten denne helgen med nesten 30 timer i svømmehallen. Godt jobbet Marina